Αισθητική Φυσικοθεραπεία Θεραπεία των μεσημβρινών

H θεραπεία των μεσημβρινών είναι μία καινοτόμος και επαναστατική μέθοδος που σκοπό έχει να δώσει στην ανθρωπότητα υγεία, ομορφιά και ευεξία με χαμηλό κό-στος και με φυσικό τρόπο. Χωρίς μηχανο-λογικό εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια, ενεργοποιεί τα σημεία βελονισμού και τους μεσημβρινούς, για να διορθώσει - ευθυγραμμίσει το σχήμα του προσώπου και του σώματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Το σώμα μας προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Στο δικό μας περιβάλλον, η επίδραση της υπάρχουσας βαρύτητας, έλκει το σώμα μας προς τα κάτω και αλλοιώνει το σχήμα του, σε καθημερινή βάση. Οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας καθώς και το τοπικό λίπος που συσσωρεύεται στα πλαϊνά της κοιλιακής χώρας, είναι αποτέλεσμα της επίδρασης της βαρύτητας.

Πολλοί επίσης παράγοντες μπορεί να συμβάλλουν στο να αλλάξει το σχήμα του σώματός μας (π.χ φαγητά που δεν είναι φυσικά χαλάνε την ισορροπία του σώματός μας, καθιστική ζωή, λάθος στάση, tension -μυϊκή τάση). Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να επιδράσουμε με απόλυτα φυσικό τρόπο, σε αυτούς τους παράγοντες, που αλλοιώνουν καθημερινά το σχήμα του σώματός μας και μακροπρόθεσμα γίνονται αιτίες για αίσθημα κόπωσης που εμφανίζεται στο πρόσωπό μας, για αρκετά μυοσκελετικά και όχι μόνο προβλήματα!

Η Θεραπεία των μεσημβρινών, είναι η μέθοδος που διορθώνει τη ροή της ενέρ-γειας στο ανθρώπινο σώμα. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και την ομοιοστατική λειτουργία, επιδιορθώνει την ισορροπία του σώματος, ενώ συγχρόνως επιτυγχάνει τον έλεγχο του ανθρώπινου βάρους. Ακόμα και η αιματική και η λεμφική ροή βελτιώνεται, με αποτέλεσμα το υγιές σώμα.

Τη μέθοδο των μεσημβρινών, ξεκίνησε να διδάσκει η Γιαπωνέζα Θεραπεύτρια Βελονισμού Michiko Matsunaga, η οποία ανακάλυψε και ανέπτυξε την τεχνική αυτή, με σκοπό την υγεία και τη Θεραπεία ομορφιάς. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε Τσεχία και Ιταλία, με τη συμμετοχή ενός Θεραπευτή από κάθε Ευρωπαϊκή χώρα και σημείωσαν τεράστια επιτυχία!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία! Το πρόσωπό μας αλλάζει όψη, αρχίζει να γίνεται πιο λαμπερό και υγιές. Ακόμα και το τριχωτό της κεφαλής γίνεται πιο πλούσιο και ζωντανό, ενώ τα μάτια αποκτούν τη χαμένη τους λάμψη!

Ελάτε τώρα να δοκιμάσετε στο χώρο μας, μία μοναδική εμπειρία Θεραπείας των μεσημβρινών στο κεφάλι και στο πρόσωπο, δείτε τις ρυτίδες να εξαφανίζονται, το πρόσωπό σας να λάμπει και απολαύστε τα οφέλη σε όλο σας το σώμα!