Επανάσταση στο lifting προσώπου: Θεραπεία των μεσημβρινών

H Θεραπεία των μεσημβρινών είναι μια καινοτόμος και επαναστατική μέθοδος που σκοπό έχει να δώσει στο ανθρώπινο σώμα υγεία, ομορφιά και ευεξία με φυσικό τρόπο. Πρόκειται για μία Θεραπεία που δε χρησιμοποιεί κανένα μηχανολογικό εξοπλισμό, καμία χημική ουσία που να διεισδύει στο σώμα μας με αμφίβολες για τον οργανισμό μας συνέπειες. Χρη-σιμοποιεί μόνο τα χέρια του Θεραπευτή ο οποίος με πιέσεις και μαλάξεις στα σημεία βελονισμού κατά την πορεία των μεσημβρινών, επαναφέρει το σχήμα του προσώπου και του σώματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Το σώμα μας, λόγω της επίδρασης της βαρύτητας έλκεται προς τα κάτω και έξω, τα ενεργειακά μας κανάλια και τα σημεία βελονισμού ακολουθούν αυτή τη μετατόπιση και το πρόσωπο αλλοιώνεται σε καθημερινή βάση με επακόλουθο τη δημιουργία των ρυτίδων. Το πρόσωπο χάνει τη λάμψη του και τα μάτια μας φαίνονται Θαμπά και κουρασμένα. Η Θεραπεία των μεσημ-βρινών είναι η μέθοδος που διορθώνει τη ροή της ενέργειας στο πρόσωπο και επαναφέρει τα σημεία βελονισμού στη Θέση τους με επακόλουθο την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Οι κινήσεις που εφαρμόζονται επιδρούν τόσο στο συνδετικό ιστό βελτιώνοντας τη λειτουργία του κολλαγόνου και της ελαστίνης, όσο και στο μυϊκό ιστό της επιδερμίδας μέσω της αύξησης της αιματικής ροής, εξαλείφοντας τα σημάδια της καθημερινής έντασης που αποτυπώνονται στο πρόσωπό μας.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία! Το πρόσωπό μας αλλάζει όψη, αρχίζει να γίνεται πιο λαμπερό και υγιές. Ακόμα και το τριχωτό της κεφαλής γίνεται πιο πλούσιο και ζωντανό, ενώ τα μάτια αποκτούν τη χαμένη τους λάμψη!

Πολλοί επίσης παράγοντες μπορεί να συμβάλλουν στο να αλλάξει το σχήμα του σώματός μας (π.χ φαγητά που δεν είναι φυσικά χαλάνε την ισορροπία του σώματός μας, καθιστική ζωή, λάθος στάση, tension -μυϊκή τάση). Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να επιδράσουμε με απόλυτα φυσικό τρόπο, σε αυτούς τους παράγοντες, που αλλοιώνουν καθημερινά το σχήμα του σώματός μας και μακροπρόθεσμα γίνονται αιτίες για αίσθημα κόπωσης που εμφανίζεται στο πρόσωπό μας, για αρκετά μυοσκελετικά και όχι μόνο προβλήματα!

Μία βασική Θεραπεία ολοκληρώνεται σε 10-12 συνεδρίες, μία ανά εβδομάδα. 0 κύκλος των συνεδριών μπορεί να επαναλαμβάνεται 1 ή 2 φορές το χρόνο, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου, ενώ δίνεται η δυνατότητα να γίνουν και μεμονωμένες συνεδρίες πριν από κάποια σημαντική εμφάνιση. Κάθε Θεραπεία δρα αθροιστικά με την προηγούμενη ενεργοποιώντας την κυτταρική μνήμη του σώματος.

Κλείνοντας δε θα μπορούσαμε να παραλείιμουμετα οφέλη της Θεραπείας των μεσημβρινών σε ολόκληρο το σώμα! Σύμφωνα με την Γιαπωνέζα Θεραπεύτρια και ιδρύτρια της μεθόδου Michiko Matsunaga οι κινήσεις που εφαρμόζονται στο κεφάλι έχουν επί-δραση ακόμα και στη στάση του σώματος, στη σωστή τοποθέτηση των κοιλιακών οργάνων και στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μέσω της βελτίωσης της ροής της ενέργειας. Ελάτε σήμερα να δοκιμάσετε στο χώρο μας μία μοναδική εμπειρία συνεδρίας των μεσημβρινών στο κεφάλι και στο πρόσωπο, δείτε τις ρυτίδες να εξαφανίζονται, το πρόσωπό σας να λάμπει και απολαύστε τα οφέλη σε όλο σας το σώμα!