Πελματογράφημα: Τα πλεονεκτήματα

Π Πονάνε τα πόδια σας; Αντιμετωπίζετε προβλήματα στα ισχία, στη λεκάνη, στη σπονδυλική στήλη και στα γόνατα; Αν η απάντηση σε κάποια από τα παραπάνω είναι ναι, τότε η λύση στα προβλήματα σας είναι τα ορθωτικά πέλματα.

Τα εξατομικευμένα ορθωτικά πέλματα είναι κατάλληλα για την απαλλαγή από τους πόνους των κάτω άκρων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στα γόνατα, στα ισχία και στην οσφυϊκή χώρα, λόγω λανθασμένου τρόπου βάδισης.

Η τεχνολογία του πελματογράφου που παρέχεται στο χώρο μας, καταγράφει και αναλύει τις φορτίσεις των πελμάτων μας, όταν εμείς στεκόμαστε και όταν περπατάμε. Η εξέταση είναι απλή. Ο ασθενής πατάει σε μια ειδική συσκευή με χιλιάδες αισθητήρες, η οποία καταγράφει τις πιέσεις που ασκούνται σε κάθε σημείο του πέλματος .

Τα στοιχεία που καταγράφονται αναλύονται από ειδικούς ποδίατρους και δημιουργείται το τρισδιάστατο ψηφιακό αποτύπωμα του ασθενούς και στη συνεχεία κατασκευάζεται το ορθοπεδικό πέλμα που είναι μοναδικό κατά περίπτωση. Με τα καινούργια σας ορθωτικά πέλματα, πετυχαίνουμε σωστό καταμερισμό δύναμης σε όλο το πέλμα, την καλύτερη στάση του σώματος κατά την βάδιση και την απόσβεση των κραδασμών, αντιμετωπίζοντας έτσι πόνους που οφείλονται σε παθήσεις του πέλματος (πλατυποδία, ραιβοποδία, κοιλοποδία, προβλήματα στα μετατάρσια κ.α.).

Τα πέλματα και τα υλικά της εταιρίας ορθωτικών πελμάτων COMEX S.A., με την οποία συνεργάζεται το φυσικοθεραπευτικό μας κέντρο, έχουν την έγκριση του Ε.Ο.Φ. καθώς και τη σήμανση C.E. Χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, στην πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, από το τμήμα του Άκρου Πόδα με απόλυτη επιτυχία στις περιπτώσεις που χρειάστηκε να εφαρμοστούν, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους εθελοντές Ορθοπεδικούς Ιατρούς, Φυσιάτρους, Φυσικοθεραπευτές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ελάτε σήμερα στο χώρο μας και κάντε ένα πελματογράφημα και δώστε τέλος στους πόνους που σας ταλαιπωρούν για χρόνια!